Системата за видеонаблюдение (CCTV) играе ключова роля в предотвратяването и разкриването на злоумишлени действия на трети лица.

В основата на една такава система е “присъствието” на няколко места едновременно. Възможността един човек да наблюдава няколко различни зони от охранявания обект и да следи как се развиват събитията в тях, е главната причина за въвеждане на системите за видеонаблюдение и анализ.

Всеки, който желае наистина да бъде защитен използва специализирана система за наблюдение, запис и видео анализ.

Предимството пред обикновената система е възможността за софтуерни настройки на множество параметри, следене и броене на обекти, филтриране, сигнализация при поява на нови обекти, контрол на моторизирана PTZ камера, може да търси и показва на момента точно определени събития, позволят да се взимат действителни решения базирани на информация в реално време. Не на последно място е филтрацията на естествените шумове като силен снеговалеж, мъгла и други подобни.

Ние ще предложим комплексно изграждане на система за видеонаблюдение, ще обучим длъжностните лица и ще Ви осигурим надеждна поддръжка. За повече информация направете запитване ТУК.